Det kan godt være rigtig svært at komme helt af med uren, tør eller irriteret hud i ansigtet. Det kan være, at man har prøvet diverse skrubbecreme, ansigtscreme mm. og intet virker. Her kan det være, at en ansigtsmaske kan hjælpe. Hvis man ikke syntes, at man har råd til at gå ud og købe en ansigtsmaske, kan man faktisk relativt billigt og nemt lave sin egen.

Man kan for eksempel lave en med yoghurt, mango og kiwi, som kan hjælpe mod tør hud. Man kan også lave en med æggehvide, avokado og citronsaft mod irriteret og rød hud. Det kan godt være, at disse ikke umiddelbart lyder særlig lækre, men hvis det kan hjælpe en af med sine trælse hudproblemer, så er det da helt klart værd at prøve.

i de seneste mange år er det kommet et skønhedsideal, der hedder ingen rynker. Man skal altså helst ikke kunne se, at man ældes. Derfor er der kommet en hel industri indenfor anti aging. Man kan blandt andet få rigtig mange forskellige cremer, som skal gå ind og styrke de stoffer, som gør huden spændstig, og derved undgå rynker.

Man kan også vælge en mere drastisk metode. Nemlig at få botox og restylane behandlinger. Botox og restylane er såkaldte fillers, som man sprøjter ind under huden, hvor der er opstået rynker. Her udfylder de ”hullet”, så rynken bliver glattet ud. Det er en behandling som skal gentages, og man kan desværre være uheldig, at ens ansigtsmuskulatur bliver lammet, så man ikke kan udtrykke følelser særlig godt, men dette sker kun, hvis forbruget af behandlinger har taget meget overhånd.